У Львові ножем убили генерального директора ІТ-компанії

На тілі 34-річного чоловіка нарахували понад 10 ножових поранень.
Убивцю директора не знайшли
Убивцю директора не знайшли

Злочин у Львові стався 26 серпня ввечері. Із власних джерел нам стало відомо, що Роман приїхав автомобілем зі своєю дитиною до багатоповерхівки на Сихові. У під’їзді його зустріли, дитину відправили ліфтом додому, а батька убили.

На сторінці Романа у соціальні мережі vk.com подано інформацію, що він закінчив у 2000-му році факультет прикладної математики та фундаментальних наук Національного університету "Львівська політехніка".  Перед цим навчався у львівській школі № 70. У графі місце праці написано, що із 2005 року він очолює компанію ІТ Group. 11 вересня Романові Микиті виповнилося би 34 роки. 

Тим часом gazeta.ua повідомляє з посиланням на Центр громадських зв’язків ГУ МВСУ у Львівській області, що Роман Микита був власником IТ-компанії Nravo. Знаряддя вбивства на місці не виявили. За гарячими слідами нікого не затримали. Убитий був прописаний у Києві, але жив у Львові. Речі і гроші не зникли. Nravo розробляла програми онлайн-ігор для мобільних телефонів. За версією Forbes, це одна із найбільших в Україні IT-компаній з офісами у Львові, Києві, Москві, Варшаві та Чикаго.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...