Дитину, яка сьогодні впала в отвір каналізаційного люка, шукають 35 рятувальників

Рятувальники у Львові перевірили три ділянки колектору загальною довжиною 330 метрів, проте дитину не знайшли.
Дитину шукають понад 3 години (фото vestnik.in.ua)
Дитину шукають понад 3 години (фото vestnik.in.ua)

На місце події оперативно прибули рятувальні підрозділи Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Львівській області, три карети швидкої медичної допомоги, аварійні бригади ЛМКП "Львівводоканал", працівники міліції та відповідальні посадові особи міста Львова і області, повідомляє loda.gov.ua.

До пошуків дитини залучено 15 працівників ЛМКП "Львівводоканал" (три бригади) та 35 рятувальників (сім пожежно-рятувальних підрозділів).

Обстеження каналізаційного колектора триває. Відповідно до схеми виходу каналізації на поверхню виставлено чотири пости: на вулиці Винниця, Торф’яна, Липинського  та поблизу 7-ої каналізаційної насосної станції очисних споруд ЛМКП "Львівводоканал".

Інформацію про те, що хлопчик віком приблизно 2,5 роки впав в отвір каналізаційного колектора, кришка люка якого була ненадійно закріплена, повідомили об 11.23 у чергову служби Головного управління ДСНС України у Львівській області. Трапилося лихо на вулиці Широкій, поблизу будинку № 86а Залізничного району Львова.

Нещасний випадок стався під час прогулянки дитини у супроводі бабусі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...