Один день кріпацтва ввели на Донецькому металургійному заводі

Персонал цього найстарішого в Україні металургійного підприємства, яке зараз у власності мільярдера Віктора Нусенкіса, змусили безоплатно працювати у той день, який перед тим оголосили вихідним.

Інженерів і низку інших фахівців Донецького металургійного заводу (ДМЗ) перевели на чотириденний робочий тиждень замість п'ятиденного, встановивши додатковим вихідним понеділок. Про це кореспонденту ZN.UA повідомили працівники заводу.

"Все б нічого, якби за негласною вимогою, про яку всі замовчують, працівників не змушували у день законного безкоштовного вихідного бути на робочих місцях", - повідомили кореспонденту ZN.UA через соціальні мережі працівники заводу, які побажали залишитися неназваними.

Донецький металургійний завод входить до групи «Донецьксталь», яке належить Віктору Нусенкісу, українсько-російському бізнесмену грецького походження, партнеру екс-прокурора Генадія Васільєва і нардепа Володимира Бойко, родному з найбільших меценатів Московського патріархату.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...