Байкери встановили новий рекорд

Найбільша в Україні колона байкерів проїхалася від Дніпропетровська до села Новоселиця. Більше півтори тисячі байкерів з України, Польщі, Молдови, Німеччини, Росії та Македонії цьогоріч приїхали до Дніпропетровська. Разом вони встановили новий рекорд нашої держави за кількістю мотоциклістів, що беруть участь в одній колоні.

Колона зібралалася на Фестивальному причалі, потім проїхала набережною, центральними вулицями міста, для чого рух транспорту було зупинено на 2,5 години. Відтак коБайкери  встановили рекорд на фестивалі The Best City.uaлона попрямувала за місто для участі у фестивалі рок-музики, який відбувається в передмісті Дніпропетровська з 12 по 14 липня.

"Ми робимо все, щоб фестиваль The Best City став одним із брендів України і  наш фестиваль сьогодні поставив новий рекорд. Ревіння тисячі моторів додало драйву Best City", - сказав журналістам віце-прем'єр України Олександр Вілкул, який очолював на своєму мотоциклі колону байкерів.

Рекорд було зафіксовано в Книзі рекордів України як найдовшу колону байкерів, у якій проїхала понад тисяча мотоциклістів.

Перший рекорд за кількістю байкерів у колоні встановив у 2007 році в Дніпропетровську байк-клуб Angels з нагоди десятиліття клубу. Тоді в одній колоні проїхали 850 байкерів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...