Або ми їх, або вони нас – міліція лютує

На форумі співробітників МВС України дописувачі "в погонах" пишуть, що потрібно розстрілювати народ, бо інакше їм не втриматись.

Після бунту жителів Врадіївки і штурму місцевого РВВС, міліція не зробила висновків і продовжує здійснювати нові злочини. На форумі співробітників МВС України розгорнулася цікава дискусія щодо цієї ситуації police-ua.com.

Так, наприклад, працівник київського Беркута заявив, що такі мітинги потрібно негайно припиняти. «... І не дивитися що це пенсіонери або жінки, або вони нас або ми їх! Якщо дикі примати з мене почнуть погони зривати чи газом труїти я включу кавоварку і всім роздам по зернятку. Краще померти, стоячи, ніж жити на колінах!», - пише працівник столичної міліції.

«Доки міліція не змусить себе поважати (боятися) і не відкриє вогонь на ураження при спробах штурму, справи не буде», - підтримує інший учасник форуму слова беркутівця.

«Я думаю, що ви до кінця не усвідомлюєте, що насувається і які це сили насправді. Коли ще було щось подібне, згадайте? Якщо зараз не присікти - будемо потім ліхтарі прикрашати. Тому впевнений, що в цей не простий для суспільства момент, потрібно діяти принципово і з усією строгістю, не озираючись на будь-яку ліберальну балаканину», - продовжує розмову київський міліціонер.

«Всіх жовтопов'язочників судитимуть за законом, а також дівчину з пачкою адмінпротоколів за плечима», - каже на форумі працівниця МВС, вказуючи на те, що стосовно дівчата будуть сфальсифіковані адміністративні протоколи, а учасники мітингу сядуть у в'язницю. «Якщо цим слабину дати .. все далі буде як сніжний ком. Наслідки розумієте?», - додає  вона.

Нещодавно міністр МВС Віталій Захарченко звинуватив Врадіївських міліціонерів у круговій поруці, однак так виглядає, що це явище має більш масовий характер.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.