В Криму російські неонацисти проводять бойові навчання

Група радикально налаштованих російських нацистів відкрито діє в Криму, називаючи Україну Малоросією. Молоді люди регулярно проводять бойові навчання та викладають фотозвіти своїх тренувань в соціальні мережі.

А в групі соціальної мережі в них вже 2000 підписників. Проте СБУ та представники «антифашистського» руху воліють їх не помічати.

На всіх фотографіях затерті обличчя. Люди в камуфляжах позують на камеру зі зброєю, ззовні схожою на бойову. В фоторепортажах вони називають себе бійцями. З прапором, на якому зображений знак схожий на свастику, люди позують на вершині гори Мітрідат біля вічного вогню, повідомляє CRIME.in.UA. У соцмережі сказано, що Керченське відділення відпрацьовує ази боїв у горах.

Так, у квітні формування провело комплексне тренування в міських умовах. На фотографіях люди кидають в занедбану будівлю коктейлі Молотова та змагаються в боротьбі. Крім того, є фотозвіт про тренування з метанню ножів та ножового бою.

Вони презентують себе як «Керченське відділення Всеросійського суспільно-патріотичного руху «Російська національна єдність».
Російська організація «Російська національна єдність» існує вже майже 20 років. Це неонацистське формування пропагує перевагу росіян над іншими народами. Члени організації носять форму з зображенням  свастики.

Ціллю є організація національної революції та будівництво національних держав. А нещодавно в Керчі з’явилася свастика. Поряд з нею було написано «Російський Крим». Провідна ідея – приєднання Криму до Росії, що становить загрозу безпеці України. 

Не зрозумілим залишається питання як нелегальне неонацистське угрупування існує в Керчі та активно позиціонує себе в соціальних мережах. Адже нещодавно в місті оголошено про створення відразу двох антифашистських комітетів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...