Іванішвіллі піде з політики ще до 2014

Прем'єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвіллі має намір до нового року покинути свій пост, щоб працювати на благо країни.

Іванішвіллі сказав, що піде з поста прем'єр-міністра, щоб працювати в неурядовому секторі для реалізації свого генерального плану.

План, за словами Іванішвіллі, полягає в тому, щоб очистити Грузію від елітарної корупції, створити хороші школи, лікарні і дороги, а також залучити іноземних інвесторів і туристів. Про це повідомляє агентство "Новини-Грузія" з посиланням на інтерв'ю з главою уряду.

В червні цього року прем'єр-міністр Грузії також заявив про намір піти з політичного життя, щоправда одразу після президентських виборів, які пройдуть 27 жовтня 2013. Він пояснив, що уряду країни не буде потрібна його допомога після президентських виборів й висловив готовність піти з політики, коли це буде необхідно грузинському народу.

Нагадаємо, після парламентських виборів у жовтні 2012 року, за підсумками яких до влади прийшла коаліція "Грузинська мрія", затверджений на пост прем'єра країни Іванішвіллі заявляв, що піде з політики через рік, максимум - два.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.