Депутатові від КУНу дали 12 мільйонів на дорогу у Трускавці

Фірма Зіновія Карпінського за останні 5 років отримала замовлень на 36,5 мільйона гривень
На ремонтах доріг непогано заробляють
На ремонтах доріг непогано заробляють

Управління житлово-комунального господарства і будівництва Трускавецької міськради Львівської області 30 липня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Магістраль» на капітальний ремонт вулиці Стебницька за 11,78 мільйона гривень. Про це повідомляє nashigroshi.org з посиланням на «Вісник державних закупівель». До кінця 2015 року на проїжджій частині вулиці повинні покласти нове покриття, на тротуарах викласти фігурну плитку і зробити "кишені" для зупинки маршрутних транспортних засобів, обладнати систему водовідведення, поставити бар’єрну огорожу тощо.

Засновником фірми «Магістраль» є Зіновій Карпінський, депутат Львівської обласної ради від Конгресу українських націоналістів. Згідно з даними «Вісника державних закупівель», за останні п’ять років фірма виграла у Львівській області тендерів на 36,52 мільйона гривень.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ТзОВ «Агрошляхбудсервіс-Стрий» , основним власником і директором котрого є Роман Гладій, депутат Стрийської районної ради від партії «Відродження». Обидві фірми-конкуренти зареєстровані у селі  Дуліби Стрийського району Львівської області.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.