Сімферопольський "тітушко" з бітою побив людину

Напад у Києві на Троєщині стався сьогодні вранці
Жорсткість "регіоналів" не знає меж
Жорсткість "регіоналів" не знає меж

Колишнього кандидата у народні депутати України в окрузі № 1 в Сімферополі від Молодіжної партії Сергія Куценка знав на фото випадковий свідок під час побиття людини. Пригода сталася сьогодні вранці в Києві в центрі Троєщини, izvestia.kiev.ua.

За словами очевидця, який сфотографував  момент нападу, два молодики характерної спортивної зовнішності з бітами в руках накинулися на чоловіка, який вийшов з під'їзду і простував до машини.
Спочатку потерпілий намагався встояти, прикриваючи голову руками, але від ударів упав. Проте це не зупинило нападників. Свідками події стали кілька мешканців будинку, але втрутитися вони не насмілилися. Очевидець повідомив, що на підозрілих молодиків він звернув увагу ще до нападу.

Діяльність Куценка координував «чорний» штаб Партії регіонів, який очолював перший віце-прем'єр Криму Павло Бурлаков, а безпосередньо виконанням займався технолог Ігор Шпилей, що стало відомим після зламування поштової скриньки й особистого листування Куценка зі замовниками.

Журналісти упізнали в людині у чорній майці з битою учасника виборів у народні депутати України у 2012 році Сергія Куценка. Його вважають «фахівцем з чорного піару» та організатором масових акцій. Куценко представляв кримську організацію «технічної» Молодіжної партії на виборах у мажоритарному окрузі № 1 у Сімферополі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...