Націоналісти обіцяють взятися за зброю, якщо Янукович потягне Україну в Митний союз

У випадку реалізації так званої євразійської інтеграції, тобто спроби відновлення видозміненого Радянського Союзу, Всеукраїнське об'єднання "Тризуб" ім. С. Бандери оголосить широкомасштабну мобілізацію свого членства та прихильників, з метою дієвого захисту свободи та незалежності нашої Батьківщини.
Відмова від євроінтеграції призведе до радикалізації?? (фото wartime.org.ua)
Відмова від євроінтеграції призведе до радикалізації?? (фото wartime.org.ua)

Про це йдеться у заяві головного командування "Тризубу", розміщеній на сайті Бандерівець.

"Ми офіційно заявляємо, що у випадку продовження втягування України у будь-які новоімперські кремлівські утворення, ми візьмемо зброю в руки і всіма доступними нам засобами будемо стояти на заваді планам Кремля та його "П’ятої колони", захищаючи незалежність держави Україна", -

йдеться у заяві, яку активісти поширили увечері 21 листопада, коли уряд видав розпорядження про призупинення підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Активісти усвідомлюють, що їхні дії з захисту суверенітету держави викличуть спротив "силових структур режиму та імперсько-російських чекістських організацій", а тому звертаються до своїх членів і прихильників із закликом приготуватися до ведення національно-визвольної боротьби іншими, більш дієвими, методами та засобами.

Під зверненням підписалися провідник ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Дмитро Ярош і головний командир ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Андрій Стемпіцький.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.