У дні Вільнюського саміту опозиція знову обіцяє скликати стотисячний мітинг

Українська опозиція має намір повторити свій успіх і в дні, коли у Вільнюсі проходитиме саміт "Східного партнерства", знову вивести на вулиці Києва близько 100 тисяч людей.
фото dt.ua
фото dt.ua

Про це заявив очільник прес -служби Київської організації партії "Свобода" Олександр Аронець, передає Новий Регіон.

"План такий: кожен день до 6 вечора до Вільнюського саміту збиратися на Європейськкому майдані. 29 числа теж мобілізувати максимальну кількість людей. І тоді по ситуації - вчора , на жаль , було дуже багато людей, але вони всі розійшлися", - сказав він.

"Наша мета - розгойдувати ситуацію і розповідати, що Янукович продав Україну Кремлю. За останні кілька тижнів Янукович тричі був у Москві, ніхто не знає, про що вони там говорили. Або у Путіна серйозний компромат на Януковича, або Янукович банально продав Україну", - вважає "свободівець".

"Наша мета - не допустити входження України до Митного союзу , не допустити будівництво в Україні "русского міра" і зробити, щоб Україна через 400 років повернулася в лоно європейських цивілізованих народів", - заявив Аронець.

Нагадаємо, Вільнюський саміт (саміт країн "Східного партнерства") проходитиме у Вільнюсі 28-29 листопада (у четвер та п'ятницю). На ньому Україна мала б підписати Угоду про асоціацію з ЄС, однак у четвер, 21 листопада, уряд доручив призупинити підготовку до цього підписання. Це викликало невдоволення громадськості, через що люди майже по всій країні вийшли на так звані "Євромайдани", де провели і продовжують проводити акції за євроінтеграцію України.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.