Мешканець Яворівщини повертаючись додому з корпоративу заснув на залізничних коліях

Щоб продовжити новорічні свята та набратись нових сил, чоловік вирішив спочити на залізничній колії. Працівники транспортної міліції виявили 39-річного мешканця Яворівського району, який заснув на рейках біля блокпоста станції Львів.
фото exo.in.ua
фото exo.in.ua

Одразу ж на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила подробиці і особу чоловіка, що спав між залізничними коліями. Привести до тями чоловіка було важко. Міліціонери доставили порушника до найближчого медичного закладу. Медики надали необхідну допомогу, а також вжили всіх заходів, спрямованих на виведення алкоголю з крові. Лікарі оглянули чоловіка, жодних пошкоджень не виявили, повідомляє mvs.gov.ua.

Згідно з висновком "Львівського обласного державного клінічного наркологічного диспансеру", громадянин П. перебував в стані алкогольного сп’яніння важкого ступеню. Відповідно до стадій алкогольного сп’яніння важкий ступінь - від 3,0 до 5,0 проміле – тобто важке отруєння алкоголем, у чоловіка вміст етанолу в крові становив 3,39%.

"Алкоголь" вирішив зіграти з чоловіком злий жарт. Волею випадку він виявився біля залізниці і там же заснув. Міцний сон не змогли порушити навіть приходящі поїзди. Довго чоловіку не прийшлось поспати", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронцям вдалось врятували життя чоловіка та вчасно застерегти можливу трагедію.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...