Громадянський конфлікт в Україні наростає: євроактивістам почав мстити "Красный сектор"

Участь у підпалах в Києві автівок учасників Євромайдану та Автомайдану визнали учасники спільноти у Facebook "Красный сектор".
скріншот pravda.com.ua
скріншот pravda.com.ua

Про це йдеться у повідомленні, розміщенному на сторінці спільноти.

"Красный сектор - організація, що виступає проти екстремістів і фашистів, які загадили Київ .... мерзотники, які кидають каміння в ментів - це не патріоти, це скоти .... Ми будемо відповідати їм їх же монетою - карати. Проти сили - тільки сила", - заявляють організатори спільноти.

У попередніх публікаціях згадується побиття нардепа від "Свободи" Андрія Іллєнка, екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та ін.

Окрім того, у спільноті згадується відеоролик з погрозами на адресу журналіста Мустафи Найєма.

Створив групу користувач Facebook Nikolay Amelchenko, в якого у списку - лише 16 друзів.

У свою чергу у прес-службі столичної міліції повідомили, що інформацію, оприлюднену активістами "Красного сектора" "будуть перевіряти", передає Українська правда.

Зазначимо, що в Україні існує конфедерація націоналістичних організацій з назвою "Правий сектор". Саме її учасники брали активну участь у протистоянні з силовиками у Києві на вул. Грушевського починаючи з 19 січня.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...