Замість 5 каналу і "1+1" кримчанам показують російські канали

На території Автономної Республіки Крим припинили мовлення українські телеканали "1+1" і 5 канал.
фото korrespondent.net
фото korrespondent.net

Сьогодні відключили 5 каналу на всій території Автономної Республіки Крим. Також відбулося відключення каналу "1+1", повідомляє Телекритика.

Станом на 14:00 ефірне мовлення 5 каналу відсутнє на всій території автономії. Наразі працівники відділу розвитку мережі мовлення 5-го каналу збирають інформацію та з'ясовують технічні причини відсутності сигналу.

Канал "1+1" також зараз перевіряє інформацію.

Замість "1+1" кримчани бачать канал "Россия 1", замість 5-го каналу - "Россия 24".

Керівництво РТПЦ АР Крим на зв'язок не виходить, інформує прес-служба 5-го каналу, у зв'язку з чим отримати коментар щодо відключення не вдалося.

Як писало видання, Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення практично втратив контроль над інформаційними простором Криму, оскільки ще 28 лютого озброєні військові захопили державне підприємство "Радіотелевізійний передавальний центр АР Крим", радіопередавальний центр "Севастополь" і радіопередавальний центр "Красноперекопськ".

3 березня озброєні особи висловили вимоги вимкнути всі українські канали та вставити в сітку телемовлення інші невідомі канали. Шляхом переговорів про незаконність таких дій, цієї ситуації вдалось уникнути. Однак того дня було вимкнено з ефіру "Чорноморську телерадіокомпанію" - найбільшу кримську приватну ТРК.

5 березня на ефірних частотах "Чорноморської ТРК" розпочав мовлення російський державний інформаційний телеканал "Россия 24".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...