У Криму сьогодні почав функціонувати Банк Севастополя, який годуватиме тамтешніх бюджетників рублями

Сьогодні почав функціонувати Банк Севастополя, який проводитиме виплати міським бюджетним та соціальним структурам.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Координаційної ради з організації Севастопольського міського управління щодо забезпечення життєдіяльності міста, передає РБК-Україна.

Виплати здійснюватимуться в російських рублях за курсом, затвердженим Банком міста Севастополя.

Планується, що Банк буде забезпечувати всі види заборгованостей по пенсіях, заробітній платі працівникам бюджетних установ, соціальних виплатах, в тому числі допомозі по народженню дитини та догляду за дітьми, допомозі з безробіття, виплат з тимчасової непрацездатності, виплати по нещасних і страховими випадками, виплатах інвалідам та іншим.

У перехідний період всі виплати будуть проводитися через поштові відділення Севастопольпошти.

"Впродовж березня - квітня 2014 року всі соціальні та пенсійні виплати будуть здійснюватися в колишніх розмірах. Надалі фахівці всіх соціальних фондів спільно з російськими державними службовцями справлять індивідуальний перерахунок соціальної допомоги згідно з нормами російського законодавства", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, 17 березня самопроголошена Верховна Рада Криму на позачерговому пленарному засіданні затвердила тимчасове положення, згідно з яким Крим переходить на російський рубль. Відсьогодні він на нього вже перейшов.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...