У Львові судитимуть трьох інформаторів терористичної організації «ДНР»

Прокуратура Львівської області скерувала до суду  обвинувальні акти у кримінальних провадженнях стосовно трьох   мешканців Донецької області за  сприяння діяльності терористичної організації «Донецька народна республіка». Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області
 
Розслідуванням встановлено, що ці громадяни передавали бойовикам інформацію про місця дислокації та маршрути переміщення Збройних Сил України, які були залучені до проведення антитерористичної операції на Донеччині.
 
У подальшому отримані дані використовувались представниками незаконних збройних формувань при здійсненні терористичних актів проти військовослужбовців України.
 
Внаслідок належно проведених працівниками Служби безпеки України слідчо-розшукових заходів трьох спільників було затримано у березні цього року.
 
Їх дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної організації), санкція якої передбачає покарання у виді   позбавлення  волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
 
Державне обвинувачення у провадженнях підтримуватиме прокуратура Львівської області.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...