Путін спить і бачить американську зброю в Україні. Чому?

Аркадий Бабченко

Російський військовий кореспондент

Тоді все стане на свої місця: влаштований американцями Майдан - перетворення країни в легіон НАТО - Америка хоче напасти на Росію

 
Я вже неодноразово говорив - я перестав розуміти, що відбувається в голові у цієї людини. Але, якщо виходити з того, що його дії все ще координуються логікою, то, в такому випадку, можна припустити, що постачання американської зброї на Україні потрібні, насамперед, саме йому.
 
Він спить і бачить тубус від "Джавелін", яким Дмитро Кисельов потрясає в прямому ефірі. Тоді все стане на свої місця: влаштований американцями Майдан - перетворення країни в легіон НАТО - американці вбивають росіян на Донбасі - Америка хоче напасти на Росію - брати і сестри - вставай, страна огромная, згуртувати навколо мого трону.
 
Тільки в таку логічний ланцюжок укладається Савченко. Як каталізатор. Бо саме її смерть буде остаточною, жирної точкою неповернення. Такі речі виробляють резонанс навіть сильніше, ніж загибель дітей у збитому "Боїнгу".
 
Інший ланцюжки, вибудуваної саме на логіці, у мене не виходить - всі інші варіанти повинні включати в свою формулу або параною, або якесь абсолютно дитяче, олигофренического впертість, не властиве дорослим людям, або яку-небудь іншу форму відриву від реальності.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...