Якщо не відкривати вогонь у відповідь, то у Широкино буде друге Дебальцеве, - бійці ЗСУ (Відео)

Широкино практично зрівняли з особою землі - з затишного курортного оазису селище перетворився на натуральні декорації для зйомок фільму про апокаліпсис. Розвалені котеджі, розкидані комунікації, спалені турбази - Широкино, прикриваючи собою Маріуполь, був засуджений до повного знищення.
 
Воїни, які утримують тут позиції і живуть під постійними обстрілами, не скаржаться і ні про що не просять - вони попереджають "Якщо не буде надходити своєчасна команда відкривати вогонь у відповідь, тут буде друге Дебальцеве".
 
Військове керівництво ж пояснює своє зволікання з командою відкрити у відповідь вогонь тим, що йде узгодження з ОБСЄ, яке має зафіксувати факт обстрілу з боку бойовиків. Стратегічно позиція в Широкино дуже важлива - захопивши її, противник зможе безперешкодно увійти в Маріуполь і просунутися всередину країни на 100 кілометрів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...