Ще 5-ть вулиць Львова відгородять від хамського паркування

Громадський рух «Дайте пройти» менше ніж за 10 днів зібрав необхідну суму грошей для облаштування п’яти вулиць засобами блокування руху автомобілів.

Як раніше повідомляли організатори акції «Сто 100впців для міста Львів», для того, щоб купити всі необхідні матеріали та оплатити виконання робіт потрібно 16 000 гривень. Йдеться про залізні стовпці, що мають відгородити хідники від стихійного та хамського паркування, через яке потерпають львів’яни у центральній частині міста.

Як зазначають організатори, «звісно ми не охопимо одразу всі вулиці. Однак, нам під силу перетворити ті, де це необхідно зробити в першу чергу. Відтак, ми обрали 5 хідників у центральній частині міста, де потік львів’ян надзвичайно насичений, та, водночас, такий же ж незручний через стихійне паркування. Отже, стовпці будуть встановлені на вулицях Руській (перехрестя з Підвальною), Гнатюка, Менцинського, Курбаса та Дудаєва. Сотні стовпців, звісно, замало, щоб перекрити ці вулиці повністю, однак – це хороший початок».

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...