100-тонний теплохід не міг встояти перед кримчанином

Силач Джамшид Ісматілаєв зрушив з місця 100-тонний теплохід. Свій особистий рекорд він встановив у рідному кримському місті Судак.

Від теплохода було протягнуто трос, у який і впрігся силач. Горизонтально встановленими сходами він і зрушив з місця теплохід. Організатори говорять, що сам Ісматілаєв планував подолати не менш як 60 метрів, але втрутилися капризи погоди, почав дути сильний зустрічний вітер.

Після завершення рекорду, Джамшиду було вручено диплом за встановлення нового силового рекорду в Судаку. Сам силач говорить, що 100 тонн по воді - це не найскладніше, і він бажає встановити нові рекорди.

Довідка:

Минулого року силач протягнув пожежну машину вагою 10,5 тонн, цього року перевищив свій торішній рекорд - 2 автобуси вагою 7,4 і 5,2 тонн. Джамшид встановлює свої рекорди не лише в Судаку.

У травні поточного року він протягнув по набережній Ялти тролейбус, вагою близько 10 тонн.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...