Фільм пам’яті Богдана Ступки

У понеділок, 22 липня, о 23:20 телеканал "Інтер" покаже прем'єру документального фільму "Богдан Ступка. Забудьте слово "смерть" до роковин смерті Великого артиста.

В основі картини - унікальне ексклюзивне інтерв'ю Богдана Ступки, записане за кілька років до смерті митця. За своїм змістом — це емоційно розказана актором автобіографія, яку він ніяк не міг змусити себе написати.

Вперше велике інтерв'ю про свого чоловіка дала вдова Богдана Ступки – Лариса Семенівна. Також вона запросила знімальну групу фільму у ті місця, які були священними для Богдана Сильвестровича.

Поділяться особистими спогадами про Богдана Ступку, а також спробують сказати усе те, що не встигли за його життя друзі та колеги актора Ада Роговцева, Армен Джигарханян, Олег Табаков, Костянтин Райкін, Даніель Ольбрихський, Рената Литвинова, Геннадій Хазанов, польський режисер Кшиштоф Зануссі.

Крім того, у документальному проекті використано кадри з фільмів і спектаклів за участю актора, а також унікальне відео з сімейного архіву, яке раніше не демонструвалося на телебаченні.

Режисер-постановник проекту - Володимир Ніколаєць, автор сценарію - Дмитро Чепурних.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.