До Львова приїде канадська письменниця

На 20 Форумі видавців письменниця та журналістка з Канади Крістін Кілбурн презентуватиме переклад своєї нової книги «Дорогами озера ҐоуГоум».

Читачі зможуть оцінити романи «День фіалок» та його продовження «Дорогами озера ҐоуГоум». Книги були перекладені українською, словенською та португальською.

«Дорогами озера ҐоуГоум» – це історія дівчини, котра намагається зібрати свою родину, члени якої розкидані по всьому світу. Сюжет розгортається на тлі сучасного життя канадських індіанців, осереддям якого є мальовниче озеро ҐоуГоум.

Як зазначає письменниця, я дійсно не думаю над тим, для якого читача пишу. Колись мій наставник порадив мені творити так, як підказує серце, що я і роблю. Головне - писати, писати, писати. А після цього писати ще.

Довідка:
Крістін Кілбурн виросла у курортному містечку Мускока штату Онтаріо. Багато мандрувала, мешкала в Африці, Центральній та Південній Америці, Новій Зеландії.

Працювала на різних роботах: редагувала брошури, наповнювала веб-сайти Оклендського університету технологій, Регіонального муніципалітету Йорка, Районного муніципалітету Мускоки тощо. Наразі живе із чоловіком та двома дітьми у містечку Брейсбрідж.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.