Автогольова перемога "Карпат"

Львівська команда вдруге за тиждень переграла кримських гостей.
Командам із ПБК у Львові курорт не влаштували (фото tsn.ua)
Командам із ПБК у Львові курорт не влаштували (фото tsn.ua)

Найцікавіше гравці львівських "Карпат" і сімферопольської "Таврії" на стадіоні "Україна" для глядачів приберегли на другий тайм. Бо у першій половині гри команди діяли мляво та лише час од часу створювали небезпечні моменти біля воріт. Цікаво, що гості із Криму, які до гри 11-го туру посідали останню позицію у турнірній таблиці з трьома очками, почувалися досить упевнено: намагалися атакувати і вдало діяли у захисті. Наприкінці першого тайму футболісти обох команд активізувалися і… заробили 4 жовті картки. Нулі на табло, 3:1 - за "гірчичниками".

Другий тайм успішно розпочали кримчаки - після подачі зі штрафного на 47-й хвилині капітан гостей Максим Калініченко записав на свій рахунок гольову передачу - "карпатівець" Палстун невдало підставив ліву ногу, від якої м’яч акуратно влетів із лінії воротарського майданчика у горішній кут від Ільющенкова. Автогол "Карпат" змусив команду йти вперед. Головний тренер львів'ян Олександр Севідов на 58-й хвилині робить подвійну заміну - замість Марселінью та Елли на поле вийшли Бохашвілі та Льопа. Щоправда, на 60-й і 70-й хвилинах заміни провела і "Таврія" - спочатку на поле замість Коробки вийшов Павленко, а згодом Калініченка замінив Мухаммед Алію. Проте заміни спрацювали на господарів.

"Карпати" зрівняли з пенальті на 76-й хвилині - Зеньов не залишив шансів кіперу кримчан. А вже на 79-ій хвилині глядачі побачили другий автогол. Цього разу у свої ворота після пробивання штрафного Голодюком головою у ворота Кахрімана влучно пробив Буссаїді. Рахунок на табло так і не змінився, причому команди зіграли ще й 5 хвилин компенсованого часу. Щоправда, львів'яни "напрацювали" ще на три жовті картки, але поповнили свою скарбничку до 13-ти очок.

Нагадаємо, що у середу львівські "Карпати" в 1/16 фіналу Кубка України перемогли удома з мінімальним рахунком "Севастополь".

Склади команд:

"Карпати": Ільющенков; Пашаєв; Балажіц; Федорчук; Елла (Льопа, 58); Голодюк (Мартинюк, 90); Пластун; Костевич; Зеньов; Марселінью (Бохашвілі, 58); Гладкий

"Таврія": Кахріман; Аксьонов; Буссаїді, Гуменюк; Любічіч; Свенсон; Ярчук (Приходной, 82); Калініченко (Алію, 70); Гомес; Габовда; Коробка (Павленко, 60)

Попередження: Гладкий, 43; Марселінью, 45+2; Голодюк, 82; Бохашвілі, 84; Льопа, 90+3 - Буссаїді, 43; Габовда, 45+1; Любічич, 80

Голи: Зеньов, 76 (пен.); Буссаїді, 79 (автогол) - Пластун, 47 (автогол)

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...