П'яних міліціонерів, які скоїли ДТП, звільнять з роботи

Двох дільничних працівників міліції Кобеляцького райвідділу звільнять за скоєння дорожньо-транспортної пригоди на автодорозі "Кобеляки-Білики" з маршрутним автобусом.
Алкоголь і водіння - непоєднувані поняття (фото provse.te.ua)
Алкоголь і водіння - непоєднувані поняття (фото provse.te.ua)

За попередніми даними, двоє старших лейтенантів 33-х та 24-х років рухалися в напрямку міста Кобеляки автодорогою "Кобеляки-Білики" на автомобілі "Деу Сенс", який належить мешканці зі селища Білики, повідомляє unn.com.ua.

"Поблизу села Кунівка на узбіччі стояв автобус зі 17-ма пасажирами сполученням "Кривий Ріг-Полтава". Зупинка автобуса була вимушеною, оскільки спустило переднє праве колесо. Щоби зручно його було замінити, водій автобуса припаркувався на зустрічному узбіччі, вживши для цього відповідні заходи безпеки. Міліціонер, який кермував легковим автомобілем "Деу Сенс", рухаючись у цей момент у напрямку міста Кобеляки, допустив зіткнення із лівим крилом автобуса і з’їхав у кювет", - йдеться у повідомлені.

Унаслідок ДТП один із міліціонерів отримав тілесні у ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та садна.

"На щастя, ані пасажири, ані водій автобуса не постраждали. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції та комісія з УМВС. У результаті роботи комісія з’ясувала, що обидва старші лейтенанти перебували у нетверезому стані. Наразі триває службове розслідування, матеріали якого передадуть у прокуратуру для відповідного процесуального реагування. Крім того, керівництво УМВС вирішило звільнити обох фігурантів ДТП з органів внутрішніх справ", - повідомили представники МВС.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...