П'ятий фестиваль "Ніч у Львові" відвідали більше десяти тисяч осіб

Протягом трьох ночей, 15-17 листопада, відбулось більше сотні різноманітних атракцій та екскурсій.
фото zolochiv.net
фото zolochiv.net

У п’ятницю на фестиваль завітали понад 4 тисячі відвідувачів, у суботу – 6 тисяч львів’ян та гостей міста. Водночас дещо менше, близько 3 тисяч осіб, побували на фестивальних заходах у неділю.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, відділ промоції міста Львівської міської ради спільно з музеями, театрами, творчими колективами, які працюють у Львові, вже вп’яте організовує фестиваль "Ніч у Львові". Вперше проект стартував у грудні 2011 року. Зараз фестиваль проводиться двічі на рік – у липні та листопаді.

П’ятий фестиваль "Ніч у Львові" тривав з 15 до 17 листопада. До речі, у липні екскурсії відвідало понад 10 тисяч осіб.

"Цього разу багато вистав та екскурсій відбулися вперше. Вночі свої двері для відвідувачів відкрили Оперний театр, Палац Потоцьких, у Львівській обласній філармонії - "Ніч у стилі ретро", театр тіней "Див" презентував свою нову програму, а музей скульптури Івана Дзиндри вперше запросив на нічну екскурсію. Відомий львовознавець Ілько Лемко провів цифрову екскурсію з використанням доповненої реальності. Не менш цікавими були екскурсії найбільшим банком Західної України "Кредобанк", Личаківським цвинтарем, екскурсії "Чудо-бусом" та багато інших", - йдеться у повідомленні.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...