У Львові оберуть кращих дизайнерів манікюру та візажу

Сьогодні благодійний фонд "САЛЮС" у Міжрегіональному центрі художнього моделювання і дизайну проведе визначення та нагородження переможців мистецького конкурсу "Усе в твоїх руках".
(фото ogo.ua)
(фото ogo.ua)

"Щорічно 1 грудня світова громадськість відзначає День солідарності з ВІЛ-позитивними людьми. Благодійний фонд «САЛЮС», реалізовуючи авторську програму «Мистецтво проти СНІДу», впродовж 17 років до цієї дати організовує та проводить мистецькі конкурси та велелюдні акції. Метою конкурсів є створення різножанрових мистецьких творів (плакат, скульптура, фотографія, мода, боді-арт, розмальовані парасольки, листівки) для візуалізації проблеми СНІДу, привернення уваги громадськості до її гостроти", - розповіла Оксана Кристиняк, керівник Міжрегіонально-ресурсного центру з питань ВІЛ/СНІД Благодійного фонду САЛЮС.

За роки існування програми до неї долучилося понад 1000 учасників, серед яких були професійні митці, студенти і діти, що навчаються у художніх закладах.  Роботи переможців конкурсів  використовуються  фондом як ілюстрації для буклетів, календарів, презентацій. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Цьогоріч до Дня солідарності з ВІЛ-позитивними людьми було проведено мистецький конкурс «Усе в твоїх руках». Його ідея – відобразити проблему ВІЛ/СНІДу художніми засобами візажу та манікюрного дизайну. Запропонована організаторами тематика – попередження ВІЛ та інфекцій, що передаються статевим шляхом, пропаганда здорового та безпечного способу життя", - пояснила Оксана Кристиняк.

У конкурсі взяли участь 50 учасників, які подали ескізи візажу або манікюрного дизайну. Журі, за попередньою оцінкою, допустили до участі у конкурсі 30 осіб. Конкурсанти візьмуть участь у творчій майстерні, яка відбудеться 26 листопада у Міжрегіональному центрі художнього моделювання і дизайну за адресою: вул. Кульчицької, 2.  Початок о 13.00.

О 15.00 відбудеться урочиста частина та оголошення переможців. Представники засобів масової інформації матимуть нагоду поспілкуватись з організаторами конкурсу, працівниками Львівського обласного центру СНІДу, партнерами та учасниками.

Серед 30 учасників журі обере трьох переможців за найкращий візаж та трьох переможців за найкраще виконання манікюрного дизайну тематики антиСНІД.

Оцінка проводитиметься за такими критеріями: висвітлення ідеї, якість виконання.

Усі учасники отримають заохочувальні призи та дипломи, а переможці — винагороди та призи.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...