На вихідних в Україні очікується похолодання

14-15 грудня до України наблизиться холодне північне повітря, тому температура повітря знизиться і в денні години вона становитиме -1-6 градусів, вночі -3-10, подекуди до -12 градусів.
фото provolyn.com
фото provolyn.com

Проте в західних областях буде тепліше, впродовж дня очікується 0-3 градуси тепла. Вітер в Україні переважатиме північно-західний, 5-12 м/с, повідомляє unn.com.ua

Суттєві опади малоймовірні, переважатиме високий атмосферний тиск, лише вночі 14 грудня в центрі, на сході та півдні, а вдень 14 грудня в Криму – місцями невеликий мокрий сніг.

Подекуди спостерігатимуться тумани, на дорогах очікується ожеледиця.

У західних областях переважно без опадів, лише місцями мряка. Температура повітря вночі 2-7 морозу, в Карпатах до -10, вдень 0+5 градусів.

На півночі без істотних опадів. Температура повітря вночі 0-5 морозу, 15 грудня до -5-8, вдень 0-5 градусів морозу.

У центральній частині переважно без опадів, лише вночі 14 грудня місцями невеликий мокрий сніг. Температура повітря вночі та вдень 0-5 морозу, вночі 15 грудня до -7 градусів.

На сході суттєвих опадів не очікується, вночі 14 грудня місцями невеликий мокрий сніг. Температура повітря вночі -5-12, вдень -2-7.

У південній частині 14 грудня місцями невеликий мокрий сніг, 15 грудня – переважно без опадів. Температура повітря вночі 0-5 морозу, , вдень -3+3 градуси.

У Києві без істотних опадів. Температура повітря вночі 14 грудня 2-4 морозу, 15 грудня 4-7 морозу, вдень 1-4 градуси морозу.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.