Україну на Євробаченні-2014 представить двадцятирічна дочка Назарія Яремчука (ВІДЕО)

З-поміж 20-ти претендентів на право представляти Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2014" перемогла Марія Яремчук.
(фото telekritika.ua)
(фото telekritika.ua)

Про це в ефірі Першого національного оголосили ведучі трансляції фіналу національного відбору Тимур Мірошниченко і Тетяна Терехова, переає Телекритика.

Змагання 20-ки фіналістів у прямому ефірі транслювали Національна телекомпанія України та, вперше, Національна радіокомпанія України.

Обрали представника України на 59-й міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" змішаним голосуванням журі й телеглядачів. Голосування проводили за допомогою sms-повідомлення з кодом від 01 до 20 відповідно до номера учасника на спеціальний короткий номер. При цьому підтримати можна було лише одного учасника відбору на власний розсуд, адже до уваги брався лише один номер з кожного номера телефону.

У Данії, де в травні проходитиме "Євробачення-2014", Марія Яремчук виконає пісню Tick-Tock.

Марія Яремчук була учасницею низки пісенних конкурсів, зокрема - "Нової Хвилі" у латвійській Юрмалі. Вона є дочкою видатного українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука, котрий помер 30 червня 1995 року.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...