Хто стане ректором ЛНУ ім. І. Франка?

Коли відбудуться вибори, чи буде у них брати участь Вакарчук, хто стане його конкурентами, якого підступу чекати від Табачника – всі ці питання виникають у тих, хто замислюється над майбутнім ЛНУ ім. І. Франка.

Наразі відомий лише один кандидат - декан юридичного факультету Андрій Бойко. А от чи претендуватиме на звичне крісло Іван Вакарчук, - таємниця.

Андрій Бойко єдиний, хто вже подав необхідні документи, аби взяти участь у виборах ректора ЛНУ ім. І. Франка.

Серед імовірних, але ще не офіційних претендентів очолити виш  і доктор наук з державного управління Олександр Кучабський. Він є випускником Франкового університету, але викладає в іншому виші. Саме тому оцінює свої шанси досить стримано. Подейкують, що свої кандидатури можуть висунути декан факультету міжнародних відносин Маркіян Мальський та декан філософського факультету Володимири Мельник. 

Зрештою, вже відомо, що студентська спільнота своїм ректором хоче бачити людину, яка таки працює в університеті.

"Ми проти будь-яких осіб, які не є професорами чи викладачами нашого університету", - говорить керівник  Студентського братства ЛНУ ім. І. Франка Марта Назаркевич.

Студенти не приховують бажання, щоб їхню «альма матер» знову очолив  Іван Вакарчук, який 23 роки обіймав посаду ректора в університеті. Сам Іван Вакарчук коментарів з цього приводу не дає. А впевненості, що  він повернеться у своє крісло, немає і серед колективу вишу.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.