20% курців рятує антитютюнова реклама

Рекламні матеріали про шкоду куріння в газетах, на телебаченні та радіо, а також на біл-бордах відвертають від куріння 20% курців.

Саме такий відсоток опитаних Центром з контролю та попередження захворювань США заявив, що планує кинуту шкідливу звичку.

У дослідженні взяли участь 264 з половиною тисячі людей з 17 країн світу. Серед них була й Україна. Майже третина з опитаних виявилась курцями - повідомляє сайт Свідомо.

Для початку людей питали, чи помічали вони взагалі антирекламу куріння протягом останніх 30-ти днів. У всіх країнах переважна більшість респондентів відповіли, що бачили її, інформує портал «Свідомо». В Україні цей показник склав 57,5%. З’ясувалося, що найбільше привертає увагу реклама на телебаченні.

Загалом 61,4% опитаних вказали, що бачили антитютюнову рекламу по телевізору. В Україні ствердно відповіли 44,6% опитаних. З радіо про шкоду куріння чули в Україні чули 10,6%, у пресі статті і новини помітили 26,5% опитаних українців. А от щодо зовнішньої реклами, то на біл-борди та інші зовнішні носії реклами звертають увагу 26,4% українців.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...