Росія купує грузинського прем’єра?

Путін дав прем'єр-міністру Грузії Іванішвіллі 2 мільярди доларів. Про це заявив президент Грузії Саакашвіллі на зустрічі зі студентами в своїй резиденції в Тбілісі.

Тому, за його словами, Росія не вважає, що повинна вести паритетний діалог з нинішнім урядом Грузії.

Цьому уряду, зокрема, цьому прем'єр-міністру Росія, за інформацією президента Грузії, дала два мільярди доларів – це більше, ніж коштували активи Іванішвіллі. Відтак Росія не має наміру йти на компроміси, чи в чомусь поступатися у стосунках з Грузією. Навпаки ж Путін вважає, що сьогоднішня влада Грузії повинна з ним в усьому погоджуватися.

Разом з тим, президент Грузії заявляє, що під поступками має на увазі щонайменше, правове, політичне і моральне знищення чинного президента Грузії й здійснення давніх амбіцій Росії щодо Грузії. Ще в конфліктному 2008 Росія ставила перед собою завдання  прибрати уряд, перекрити енергокоридори і знищити успішний демократичний курс країни.

«Вона не отримала це війною, і сьогодні немає часу все віддавати  їй мирно. Сьогодні ми повинні витримати, і потім ситуація налагодиться", - заявив чинний президент країни Михаїл Саакашвілі.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...