СБУ: в Україні затримали 54 російських солдатів

П’ятдесят чотири військових РФ притягнуто до відповідальності за бойові дії на території України.  13 з них перебувають під вартою, п’ятьма займається суд. Ще 6 осіб засуджені на терміни від 7 до 13 років.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління СБУ.

«54 таких громадян РФ. Вони самі це підтверджують. Вони притягнуті до кримінальної відповідальності. Хочу, щоб всі чітко розуміли, що це означає. Це оголошення підозри громадянину», – пояснив Вовк.

За його словами, проти деяких росіян відкриті заочні кримінальні справи. Зокрема це колишній лідер терористів Ігор Гіркін, «атаман всевеликого війська донського» Микола Козіцин, міністр оборони Росії Ігор Шойгу та інші.

Вовк додав, що СБУ назбирала вже багато томів доказів проти росіян, які їдуть воювати в Україну.

Нагадаємо, днями бійці ДУК «Правий сектор» у ході виконання бойового завдання узяли в полон Толстокорова Романа – 33-річного російського бойовика з міста Зеленокумськ Ставропольського краю РФ. Чоловік має татуювання зі свастикою.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...