Скоро світ дізнається як виглядає Плутон

Все, що показано на відео - це попереднє уявлення про те, як виглядає Плутон.

Космічний апарат "Нові горизонти" (New Horizons) запущений в 2006 році, в даний час рухається в напрямку карликової планети Плутон зі швидкістю близько 60000 км / год. 14 липня зонд зблизиться з гігантським кам'яною кулею, надавши нам унікальну можливість вперше поглянути на один з найбільших об'єктів у поясі Койпера, пише інтернет-видання hi-news.ru.
 
Передчуваючи цей історичний момент, Національне товариство космонавтики (Національне космічне суспільство) випустило захоплюючий відеоролик під назвою New Horizons. Автором відео виступив Ерік Вернквіст (Ерік Wernquist) творець короткометражного фільму "Мандрівники" ("Мандрівники") про підкорення людьми Сонячної системи.
 
Велика частина відео демонструє вже розвідані території. За допомогою космічної програми "Маринер" були вивчені Меркурій, Марс і Венера. Свій внесок в освоєння космосу також внесли місії "Піонер" (Юпітер, Венера і Місяць), "Вояджер" (Юпітер, Нептун, Сатурн і Уран), а також "Світанок" (Веста і Церера).
 
Все, що показано на відео - це попереднє уявлення про те, як виглядає Плутон. "Нові горизонти" стануть першим космічним апаратом, який відвідає карликову планету на відстані більше 5 мільярдів кілометрів від Землі, тому ніхто точно не знає, як виглядає поверхня Плутона. На щастя, скоро це перестане бути таємницею.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...