В Україні з’явилася нова партія – «Укроп» (ФОТО)

Нова політична сила з’явилася в Україні. Вона носить назву «Українське об’єднання патріотів – Укроп». Створили партію друзі та соратники колишнього дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського.  
 
Про створення нової сили на українському політичному ринзі повідомив бізнесмен Геннадій Корбан, який свого часу був одним із членів команди голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського. Про створення політсили з назвою «Укроп» Корбан повідомив 18 червня у соцмережі.
 
Корбан вважає, що українцям варто запам’ятати день, коли в Україні було створено «Укроп».
 
«Цей день може стати переломним для України і для тих, кому небайдужа доля нашої країни», - написав бізнесмен у соцмережі.
 
За його словами, він та його соратники вже кілька днів чекали коли із Мінюсту надійде свідоцтво про реєстрацію політичної партії.
 
Повідомляється, що «укропівці» незабаром зберуться на з’їзд. Однак конкретне число не вказується. 
 
Зазначаються й головні цілі політичної партії. Це – сприяння побудові незалежної держави, громадянського суспільства, соціальної справедливості та вираження політичної волі громадян. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...