Триває молодіжний саміт ОБСЄ в Криму

Молодіжний саміт ОБСЄ, організований під українським головуванням в цій організації, розпочався в Міжнародному дитячому центрі "Артек" у Криму.

В рамках заходу зібралися більше 500 молодих людей з країн-членів ОБСЄ та країн-партнерів.

Молодіжний саміт ОБСЄ проходить у Криму з 20 липня по 1 серпня 2013 під девізом "Наша відмінність - це наше багатство, наше єднання - це наша сила". Його учасники візьмуть участь у тренінгах, семінарах, змаганнях та святкових заходах.

Як повідомляє Департамент інформаційної політики Міністерства закордонних справ України, метою заходу є пропаганда толерантності, поваги до плюралізму, мирного розвитку і дружби, а також поширення знань про діяльність ОБСЄ серед молоді.

Відкриваючи захід, діючий глава ОБСЄ, міністр закордонних справ України Леонід Кожара, наголосив на важливій ролі молоді у протидії дискримінації.

У свою чергу генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Дзанньєр, зазначив, що молоді люди повинні бути залучені до цього діалогу, оскільки обговорення питань безпеки сьогодні визначає майбутнє завтра.

Молодіжний саміт ОБСЄ проходить у Криму з 20 липня по 1 серпня під девізом «Наша відмінність - це наше багатство, наше єднання - це наша сила».

Він спрямований на сприяння спілкуванню між представниками молоді шляхом їх участі у тренінгах, семінарах, змаганнях та святкових заходах.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.