У Сімферополі міліціонери побили сина першого президента

Юрій Мєшков запевняє, що таким чином йому помстилися за політичну діяльність.
Мєшков так і не зміг зняти зі себе антиукраїнські лахміття (фото novoross.info)
Мєшков так і не зміг зняти зі себе антиукраїнські лахміття (фото novoross.info)

Учора ввечері в Сімферополі побили сина першого президента Криму Юрія Мєшкова. Тамтешні мас-медіа повідомляють, що Максима Мєшкова побили після поширення його батьком звернення до лідерів Євросоюзу зі закликом звернути увагу на порушення прав мешканців Криму і не підписувати угоду про асоціацію з Україною, повідомляє unn.com.ua.

"6 вересня він прогулювався з псом. До нього підійшли два працівники української міліції у формі й один у цивільному. "Цивільний" перепитав, чи він є моїм сином, після чого прозвучали образи на мою адресу. Максим спробував захистити мою честь і гідність, у відповідь усі троє накинулися на нього й почали бити. Збили з ніг, били руками і ногами по голові, тілу. У важкому стані Максима доставила додому, стурбована його тривалою відсутністю, моя донька. За її словами, вона телефоном звернулася із заявою в міліцію з вимогою порушити кримінальну справу за фактом нападу і побиття брата", - розповів Мєшков-старший журналістам.

Перший президент Криму також зазначив, що вважає напад на його сина Максима помстою у відповідь на його політичну діяльність.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...