Аваков написав план зі звільнення Тимошенко до 30 вересня

Народний депутат України від ВО «Батьківщина» оприлюднив своє бачення на сторінці у Facebook.
Аваков хоче чимшвидше посидіти біля Тимошенко (фото tymoshenko-vona.com)
Аваков хоче чимшвидше посидіти біля Тимошенко (фото tymoshenko-vona.com)

Народний депутат України від всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook поширив «Календарний план здорового глузду» на осінь 2013 року. Опозиційний політик розписав три визначальні дати, що, на його думку, змінять політичну реальність не лише в Україні, але й у Європі. 

А саме: 22 вересня - парламентські вибори в Німеччині; 30 вересня - звіт місії Кокса-Кваснєвського перед Євросоюзом і 29-30 листопада - саміт Євросоюзу «Східне партнерство» у Вільнюсі (російський ведмідь біснується нон-стоп)

За його словами, із 3 вересня Верховна Рада прийматиме євроінтеграційні закони, що залишилися. 22 вересня на виборах у Німеччині переможе Меркель, а до 30 числа з ув’язнення вийде Тимошенко.

«30 листопада будемо на крок далі від диктатури корупції. Ще попрацюємо і наші діти будуть абсолютними європейцями. А Європа стане краще з Україною, що перестане скочуватися до комуністичного минулого. Ось таке побажання - календарний план і констатація реальності на осінь. Реальності, що влаштує більшість із нас!», - підсумував свої прогнози Аваков. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...