Кокс і Кваснєвський приїдуть в Україну

Спостерігачі від Європейського парламенту - екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський та колишній президент ЄП Пет Кокс приїдуть в Україну наприкінці липня цього року.

Про це розповів міністр закордонних справ України Леонід Кожара. Глава МЗС позитивно оцінив роботу позапартійної місії Кокса-Кваснєвського і зазначив, що вона має виключно позитивний вплив на діалог між Україною і ЄС.

Нагадаємо, П.Кокс і А.Кваснєвський стали спостерігачами від Європейського парламенту із судових процесів над екс-прем'єром України Ю.Тимошенко і розпочали роботу 11 червня 2012 року. Відповідних домовленостей було досягнуто між прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і президентом Європарламенту Мартіном Шульцем.

Ймовірно, що дипломати приїдуть для того, щоб узгодити процедуру направлення Юлії Тимошенко на лікування до Європи, ще до початку самміту ЄС, що пройде у листопаді.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.