Італійський піца-маестро приїхав до Львова, щоби зібрати гроші для онкохворих дітей

5 жовтня на площі Ринок відбудеться перший Фестиваль піци.
Львів'яни скуштують стомільйонну піцу (фото evroword.et.ua)
Львів'яни скуштують стомільйонну піцу (фото evroword.et.ua)

На території Фестивалю, який планують організувати у Львові з нагоди 15-річчя мережі закладів харчування “Піца Челентано”, в обігу буде власна валюта - піца-токени, яку можна заробляти та витрачати на сувеніри та піцу. Зокрема, це можна буде зробити у міні-парку “Pizza Land” на відкритих тематичних “атракціонах”, повідомляє  city-adm.lviv.ua.

За 15 років у мережі “Піца Челентано”, яку заснували львів’яни, було виготовлено рекордну кількість піц - очікується, що на Фестивалі буде спечено стомільйонну піцу.

У фестивалі братимуть участь майстри італійської піци з Неаполя. Вчора до Львова прибув піца-маестро зі світовим ім'ям, співорганізатор Фестивалю піци у Неаполі, засновник школи піцайоло та групи піца-акробатів “Franco's Pizza” пан Франко Ворія.

Для того, щоб анонсувати свою участь у фестивалі піци у Львові, а також щоб допомогти зібрати кошти на реанімобіль для обслуговування онкохворих дітей “Чорнобильської лікарні” міста Львова у п'ятницю, 13 вересня, з 19:00 до 21:00 у ресторані “Pizza Celentano Ristorante” (вул. Галицька, 1) можна буде замовити піцу “Ді маестро” від пана Франко. Засновник “Franco's Pizza” обіцяє незабутнє шоу для гостей фестивалю.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.