Незабаром у Львові - фестиваль авторської пісні "Срібна Підкова"

12-13 жовтня у Центрі культури та дозвілля ЛНУ ім. І. Франка, що на вулиці Університетській, 1 відбудеться сьомий фестиваль авторської пісні "Срібна Підкова".
Фестиваль проходить без фонограм (фото vlaskor.net)
Фестиваль проходить без фонограм (фото vlaskor.net)

Метою фестивалю  є популяризація кращих здобутків  української авторської пісні, пошук  молодих творців української  авторської пісні, які будуть здатні гідно представляти пісенну культуру нашої держави на загальнонаціональному  та міжнародному рівнях.

Для цього впродовж року у різних регіонах України проводяться  відбіркові тури (щороку їх проводиться  не менше 5, кожного разу – в інших  обласних центрах), переможців яких запрошують до Львова для участі у фінальному конкурсі, розповіли у прес-службі Львівської мерії.

До конкурсу допускаються лише ті молоді люди, які  раніше не здобували лауреатських звань  на пісенних фестивалях. Іншою своєрідною особливістю "Срібної Підкови" є акустична  природа акомпанементу та цілковита  відмова від фонограм.

Окрім того, обов’язковим є проведення в рамках фестивалю творчої лабораторії.

До участі в  журі та в концертних виступах  запрошуються провідні майстри жанру, а записи лауреатів та призерів «Срібної Підкови» (як студійні, так і концертні) поповнюватимуть фонотеки FM-станцій України та україномовних електронних ЗМІ за кордоном.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.