Колегію Львівської ОДА перенесли на 1 жовтня

Для трьох голів РДА вона мала стати доленосною, оскільки до їхньої роботи Віктор Шемчук мав зауваження.
Долю голів райадміністрацій вирішать через кілька днів (фото mostrda.org.ua)
Долю голів райадміністрацій вирішать через кілька днів (фото mostrda.org.ua)

Виїзна колегія Львівської обласної державної адміністрації мала відбутися учора в Бориславі. Проте через заплановану на 25-26 вересня Раду регіонів за участю вищого керівництва держави, колегію перенесли на пізніше, повідомляє galinfo.com.ua.

"Маємо таку ситуацію, що не провели колегію, бо виконали те, що вимагалося на державному рівні. Однак 1 жовтня ми її проведемо", - зазначив Віктор Шемчук.

Він розповів, що на колегії планують розглянути важливі екологічні питання, зокрема проблеми Борислава. Також йтиметься про взаємодію правоохоронних та контролюючих органів у частині охорони культурної спадщини. Не оминуть і питання трьох голів районних державних адміністрацій. 

Довідка:

8 серпня під час засідання колегії Львівської ОДА голова ОДА Віктор Шемчук, заслуховуючи звіти про підсумки роботи територіально-господарського комплексу області у першому півріччі 2013 року та хід виконання Програми соціально-економічного і культурного розвитку Львіської області на 2013 рік, мав певні зауваження до голів трьох РДА Львівщини. А саме: Перемишлянської, Сколівської та Стрийської РДА.

До голови Перемишлянської РДА Ореста Краєвського Віктор Шемчук мав зауваги з приводу зменшення виробництва продукції тваринництва, суттєвого скорочення поголів'я ВРХ, найбільшого в області падіння обсягів будівельних робіт, зниження рівня прямих іноземних інвестицій.

Щодо голови Сколівської РДА Миколи Романишина, то незадоволення його роботою стосувалось низьких показників сільськогосподарського виробництва, критичного рівня доходів місцевого бюджету проти показників, затверджених районною радою.

До голови Стрийської РДА Володимира Бурія голова Віктор Шемчук мав зауваження щодо низького рівня індексів продукції рослинництва, низьких показників іноземних інвестицій, доходів місцевого бюджету, зростання боргів із зарплати.

"Маєте два місяці, потім доповісте мені щодо цих проблем. Не буде звіту - до побачення!", - сказав Віктор Шемчук.  

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.