"Регіоналка" Герман готова пожертвувати своїм майбутнім через Тимошенко

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман вважає, що президент вирішить питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко після підписання Угоди про асоціацію з ЄС і не під тиском інших держав і лідерів.
Герман вірить в Януковича, бо знає його більше восьми років (фото tvi.ua)
Герман вірить в Януковича, бо знає його більше восьми років (фото tvi.ua)

"Я вірю, що, підписавши асоціацію, ставши міцно на ноги, президент України, який шукає виходи з цієї ситуації, знайде вихід з цієї ситуації і полегшить долю своєї опонентки", - заявила вона в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV, пише ua.interfax.com.ua.

У той же час вона наголосила, що Янукович полегшить становище Тимошенко "не під тиском чужих держав і чужих лідерів, не під погрозами, що якщо ви не зробите це, ми з вами не підпишемо. Ні. Він зробить це з висоти свого милосердя, свого християнського переконання і своєї сутності".

У відповідь на уточнююче питання, чи вона в це вірить або знає про це, Ганна Герман заявила: "Я вірю в це. І якщо моя віра перед вами виявиться лише ілюзіями моїми, я готова прийти і сказати: я назавжди йду з політики, тому що я помилилася в цій людині. Але я знаю цю людину більше восьми років".

Крім того, народний депутат висловила сподівання, що Тимошенко зробить заяву, в якій скаже, що доля євроінтеграції України важливіша за долю однієї людини.

"Я вірю, що слідом за Меркель (канцлер Німеччини Ангела Меркель), яка заявила, що Україна повинна підписати асоціацію, незважаючи на цей фактор, скажуть це і інші країни", – додала вона.

Герман переконана, що "карту Тимошенко розігруватимуть опоненти України". "Юлія Володимирівна, сама того не бажаючи, стала механізмом, який використовують вороги України для того, щоб не пустити Україну на західний шлях її розвитку", - заявила "регіоналка".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.