У Києві інспектор ДАІ доїздився до смертельної ДТП

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за фактом смертельної ДТП за участю працівника столичної державтоінспекції.
Внаслідок ДТП інспектор ДАІ опинився в лікарні (фото fakty.ua)
Внаслідок ДТП інспектор ДАІ опинився в лікарні (фото fakty.ua)

Дорожня пригода сталася 19 жовтня о 22:50 на Великій кільцевій дорозі поблизу перехрестя з вулицею Мельниченка.

Встановлено, що автомобіль "Нісан" під керуванням 31-річного працівника дорожньо-патрульної служби ДАІ Києва через недотримання дистанції зіткнувся з автомобілем "Ауді", який рухався попереду у попутному напрямку та збирався здійснити поворот.

Внаслідок аварії 37-річна пасажирка "Ауді", яка перебувала на задньому сидінні, від отриманих травм загинула на місці події. Обоє водіїв з численними ушкодженнями госпіталізовані.

Як повідомили у прокуратурі Києва, яка, до слова, здійснює досудове розслідування та процесуальне керівництво, відомості про надзвичайну подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...