У центрі Києва таксі врізалось у переповнену маршрутку

Вчора в центрі Києва на перехресті вул. Жилянської та Льва Толстого не розминулись маршрутка Mercedes, що слідувала за маршрутом Київ-Біла Церква, і таксі Daewoo Lanos.
фото Сегодня
фото Сегодня

За словами очевидців, біля центрального ж/д вокзалу в маршрутку завантажилося 18 пасажирів і вона виїхала в сторону Білої Церкви. Дорога була абсолютно вільною і Mercedes рухався по вулиці Жилянській, коли посеред перехрестя мікроавтобус потряс потужний удар, від якого його викинуло на тротуар, повідомляє tsn.ua.

Маршрутка знесла дерево і ледь не влетіла в магазин, розташований на першому поверсі житлового будинку. Водієві дивом вдалося уникнути зіткнення зі світлофорним стовпом, але від удару об дерево відвалилися дверцята.

Люди в паніці почали вибігати з салону. Допомога медиків знадобилася двом із них. Відійшовши трохи від шоку, пасажири зажадали повернути їм гроші за проїзд. Водія таксі відвезли з травмами у лікарню. За попередніми даними, ПДР порушив таксист, який повинен був пропустити на перехресті мікроавтобус.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...