"Свобода" вимагає від міліції визнати напад на Іллєнка замахом на вбивство, а не хуліганством

ВО "Свобода" вимагає негайної перекваліфікації справи про напад на лідера Київського міського осередку політсили Андрія Іллєнка і голову її Житомирського осередку Сидора Кізіна на замах на вбивство та посягання на життя державного діяча.
(фото svoboda.org.ua)
(фото svoboda.org.ua)

Про це йдеться у повідомленні партійної прес-служби.

Крім того, "Свобода" вимагає відсторонити від обов'язків та допитати як підозрюваного слідчого Шевченківського РУВС м. Києва Говінського, а також негайної відставки міністра МВС Захарченка, "за відома і під прикриттям якого відбуваються постійні напади на націоналістів та учасників Революції Гідності з метою фізичної розправи".

Нагадаємо, вчора увечері на Іллєнка і Кізіна напали приблизно десять чоловіків і жорстоко їх побили. Інцидент стався, коли Іллєнко з Кізіним покинули Шевченківське РУВС. Відтак Іллєнко припустив, що за цим нападом стоїть міліція. Зокрема, нардеп наголосив, що він не анонсував свій вчорашній прихід до Шевченківського РУВС, про нього знав лише слідчий.

Зазначимо, що за фактом нападу на Іллєнка відкрито кримінальне провадження за статтею "Хуліганство".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...