Львівські депутати не захотіли сьогодні зводити рахунки з управлінням транспорту і зв’язку

Депутати Львівської міської ради впродовж більш ніж півтори години озвучували свої звернення, критикували мера і сперечалися.
фото ukrfoto.net
фото ukrfoto.net

Після заслуховування усіх запитів та звернень 64 депутати таки ухвалили порядок денний, передав кореспондент ІА "ГРІМ".

Після ухвалення депутати одразу змінили порядок денний - зняли низку питань. В основному, питання були вилучені через їхню невивченість депутатами або ж через те, що вони не були погодженні на депутатських комісіях.

Перенесли і депутати третє питання порядку денного, яке стосується транспорту, зокрема і роботи управління транспорту і зв’язку. Відповідну пропозицію вніс голова профільної депутатської комісії Іван Гринда, а підтримали її 53 депутати.

Третє питання, нагадаємо, передбачало звіт заступника профільного управління Олега Вілюри. Зокрема, він мав поінформувати міських обранців про функціонування транспорту у Львові, дотримання графіків руху транспорту та результати встановлення систем GPS у транспорті.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...