Нардеп припустив, що до рішення "купки маріонеток" про відтермінування асоціації з ЄС приклалися російські мільярди

Позафракційний депутат Віктор Балога пов’язує рішення українського уряду про призупинення підготовки до укладення угоди про асоціацію з ЄС впливом Росії.
фото tsn.ua
фото tsn.ua

"Виходить, що в Москві 10 мільярдів доларів знайшли швидше і вже дали передоплату. А коли йдеться про банальне виживання, принципи та цінності ніколи не є важливими для цієї влади", - написав Балога на своїй сторінці у Facebook.

"З одного боку українська влада прямим текстом говорить, що очікує на фінансову допомогу з боку ЄС. З іншого - коли у нас в запасі є ще цілий тиждень, видає розпорядження, яким припиняє вести будь-які переговори. В тому числі, і щодо компенсацій та кредитів", - додав Балога.

"Зрозуміло, що уряд сам по собі нічого не вирішує. Це лише купка маріонеток. Тому нинішнє розпорядження - це примха Президента, який не може скласти до купи свої проблеми. Я все-таки вірю, що клепки вистачить і Заходу, і Януковичу", - додав він.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...