Суд прийняв рішення обмежити акції на Євромайдані

Учасникам заборонили встановлювати намети, навіси та будь-які інші архітектурні форми.
фото ua.korrespondent.net
фото ua.korrespondent.net

У Києві Окружний адміністративний суд за позовом КМДА обмежив можливості Євромайдану. Українська Феміда заборонила учасникам встановлювати малі архітектурні форми: намети, кіоски навіси та інше, повідомляє ТСН

"Позов КМДА було задоволено повністю. Суд постановив заборонити "Коаліції учасників Помаранчевої революції"та іншим під час проведення мирних масових акцій встановлювати малі архітектурні форми у вигляді наметів, кіосків, навісів, у тому числі тимчасових та пересувних, з 22 листопада 2013 по 7 січня 2014 на площі Незалежності, вул. Хрещатик та Європейській площі у Києві", - йдеться в повідомленні прес-служби коаліції учасників помаранчевої революції.

Нагадаємо, що вчора Кияни зібралися на Майдані через зрив євроінтеграції. Люди пізнім вечором пішли в центр Києва, щоб висловити незгоду з рішенням уряду.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...