Табачник оприлюднив лояльне звернення до студентів, які беруть участь у Євромайданах

У зв’язку з тим, що зараз окремі політичні сили заради власної вигоди намагаються виставити студентів "на барикади" Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник звернувся до усіх студентів вищих навчальних закладів.
фото tsn.ua
фото tsn.ua

У своєму зверненні, яке розміщене на сайті Міністерства освіти і науки України, Д. Табачник закликав студентів не піддаватися на провокації під час масових акцій.

"Коли "гарячі голови" сподвигатимуть вас на якісь протиправні дії, сподіваюсь, що ви знайдете сили та мужність не піддатися на провокації. Не порушуйте громадський порядок. Пам’ятайте про своїх батьків та близьких, які завжди переживають за вас. Будьте обережними та пильними! Бережіть себе! У вас попереду велика життєва дорога і вам самим треба обирати її напрямок та рух…", -
йдеться у зверненні міністра.

Він також зауважив, що студенти завжди були і залишаються рушієм позитивних перетворень у державі. "Ви – запорука розбудови процвітаючої України", - констатував Табачник.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...