Табачник створив комісію, яка займатиметься тиском на студентів за Євромайдани

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник підписав наказ від 13.12.2013 р. № 1767 щодо утворення спільної комісії Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства юстиції України із залученням представників студентського самоврядування для розгляду звернень студентів стосовно здійснення на них тиску за участь в акціях протесту.
(фото beta.times.if.ua)
(фото beta.times.if.ua)

Відповідно до наказу, спільна комісія розглядатиме звернення студентів стосовно здійснення на них тиску за участь в акціях протесту, а також відповідні повідомлення на гарячі телефонні лінії при міністерствах; здійснюватиме щоденний моніторинг таких звернень і повідомлень, організовуватиме перевірку фактів, викладених у них; при виявленні порушень негайно вживатиме заходів щодо їх усунення.

До спільної комісії ввійшли представники МОН, МВС, Мін’юсту, Всеукраїнської студентської ради, Студентської ради м. Києва, громадської організації "Асоціація керівників органів студентського самоврядування м. Києва", студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка (за згодою) і Студентської координаційної ради (за згодою), повідомили прес-службі Міносвіти.

До слова, у МОН відкрито "гарячу телефонну лінію", на яку можуть звертатися студенти у випадку здійснення на них тиску з боку керівництва ВНЗ за участь у акціях протесту. Телефон гарячої лінії: +38 (044) 481-32-15.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...